QË PËRMBUSHIN NEVOJAT E ÇDO FERMERI
PRODUKTE CILËSORE

GAMË E GJERË PRODUKTESH

Korrektorë të mungesës së makro dhe mikroelementeve
Plehëra bazë organike ose inorganike
Fidanë perimesh sipas kërkesës
Plehëra Kristalorë, Xhel ose Lëngje
Fara hibride perimesh
PESTICIDE
INSEKTICIDE
FUNGICIDE
BAKTERICIDE
fidane kreu

Aktiviteti ynë është tregëtimi me shumicë e pakicë, brenda dhe jashtë vendit i të gjitha mallrave bujqësore e blegtorale. Tashmë prej 20 vitesh në tregun shqiptar, japim përkushtim maksimal nga mbjellja deri në cikël të plotë. Ne e shohim bashkëpunimin me klientin si një investim të dyanshëm për të ardhmen.

Përvojë 20 Vjeçare

Ofrojmë zgjidhjen më të mirë për çdo nevojë që fermerët kanë, nëpërmjet përvojës shumëvjeçare dhe produkteve cilësore që tregëtojmë.

Përvojë 20 Vjeçare

Ofrojmë zgjidhjen më të mirë për çdo nevojë që fermerët kanë, nëpërmjet përvojës shumëvjeçare dhe produkteve cilësore që tregëtojmë.

Produkte Cilësore

Fidanët që prodhojmë janë në gjëndje të konkurojnë me çdo produkt tjetër të ngjashëm në treg, pasi përkushtimi që ne tregojmë duke filluar nga mbjellja e deri në momentin e dorëzimit të tyre tek klienti, është maksimal.

Produkte Cilësore

Fidanët që prodhojmë janë në gjëndje të konkurojnë me çdo produkt tjetër të ngjashëm në treg, pasi përkushtimi që ne tregojmë duke filluar nga mbjellja e deri në momentin e dorëzimit të tyre tek klienti, është maksimal.

Produktet & Shërbimet

PLEHËRA KIMIK
pleh kimi agroeliek
FIDANË PERIMESH
fidane home 1
PESTICIDE
pesticide agroeliek
KONSULTË TEKNIKE
konsulence teknike
FARA PERIMESH
fara perimesh agroeliek
CILËSI E GARANTUAR
produkt cilesor agroeliek
basf logo png
new-farm
BAYER-1
bvb substrates logo
COMPO
Syngenta
20-vjet

Eksperiencë
Zgjidhje & Mbështetje

Ne jo vetëm që ofrojmë fidanin më të mirë në treg, por e ndjekim ecurinë e tij nga mbjellja në serë deri në momentin që ai përfundon ciklin e tij të plotë.

Me përvojën e fituar ndër vite, produktet më të mira në treg, ne konsultojmë klientin në mënyrë që ai të arrijë maksimumin e fitimit duke bërë minimumin e shpenzimit.

Nëse bëhesh pjesë e familjes sonë Agro-Eliek, çdo të papritur që shfaqet gjatë rrugës, jemi aty që t'a kalojmë bashkë.

Përvojë & Praktikë
+ 0 Vjet
Mbështetje
30 %
Korrektesi 72

Seriozotet & Korrektësi

Janë shtyllat mbi të cilat ngrihet puna jonë

Staf 72

Stafi i kualifikuar

Stafi i kualifikuar është pjesë e kompanisë sonë

Konsulence 72

Konsutë Ekspertësh

Konsulencë nga ekspertët tanë në çdo kohë

Cilesi 72

Cilësi

Çdo produkt ofrohet me cilësi të garantuar

Bashkepunim72

Bashkëpunim

Një investim të dyanshëm për të ardhmen

Larmishmeri 72

Larmishmëri

Produkte për të gjitha nevojat e fermerëve

Galeria