Mbulojmë një treg të madh me produkte bujqësore

Jemi ndër të parët që kemi filluar tregtinë e farave, plehërave dhe pesticideve në Berat. Ne tregëtojme:
Fara, Plehëra (plehera bazë, plehëra organikë, plehera kristalorë dhe të lëngshëm per ushqimin e bimëve, rregullimin e strukturës se tokës dhe raportit të elementëve ushqyes në të),
Pesticide për kontrollin e të gjitha sëmundjeve dhe insekteve të dëmshme për bimët,
Substrat për mbjelljen e farave (torfë) dhe gjithçka tjetër që i nevojitet fermerëve në punën e tyre të përditshme.

PLEHËRA KIMIKE

  • PLEHËRA BAZËOrganike dhe Inorganike
  • PLEHËRA PLOTËSUESËa)Kristalorë b)Xhel dhe c)Lëngje. Të gjithë të tretshëm plotësisht në ujë dhe të asimilueshëm 100% nga bima nëpërmjet ujitjes me pika ose spërkatjes gjethore.
  • KORREKTORË TË MUNGESËS SË MIKRO DHE MAKROELEMENTËVEAzot, Fosfor, Potas, Kalcium, Hekur, Magnez, Bor, Zink, etj

PESTICIDE

  • INSEKTICIDE
  • FUNGICIDE
  • BAKTERICIDE

TE TJERA

  • FARA HIBRIDE PERIMESH
  • FIDANË PERIMESH SIPAS KËRKESËS
  • KONSULENCË TEKNIKE PËR KLIENTIN
basf logo png
new-farm
BAYER-1
bvb substrates logo
COMPO
Syngenta